s

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri consequat an.

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ-САЙТА WWW.SINATRA.BG

Настоящите Общи условия за ползване на уеб-сайта https://www.sinatra.bg (наричан за краткост Sinatra.bg), уреждат отношенията между „Макс Интернационал” ЕООД и всяко физическо лице – ПОТРЕБИТЕЛ желаещо да ползва услугите на Sinatra.bg, за да направи резервация в някой от пиано баровете на верига Пиано Бар Синатра в София, Пловдив, Бургас или Варна.

SINATRA.BG е уеб-сайт управляван от „Макс Интернационал” ЕООД.

„Макс Интернационал” ЕООД, е търговско дружество вписано в Агенция по вписванията – Търговски регистър с ЕИК: 103131162, което чрез администрирания от него уеб-сайт SINATRA.BG предлага възможност за резервиране на места или билети за събития в някой от собствените пиано барове “Sinatra”.

„ПОТРЕБИТЕЛ” е всяко физическо лице, което желае да резервира чрез Sinatra.bg места или билети за събития както и всяко лице, което разглежда и осъществява достъп до каквато да е част от съдържанието на уеб-сайта Sinatra.BG.

Настоящите Общи условия ще се считат за узнати и приети от ПОТРЕБИТЕЛЯ с изричното му съгласие, предоставено чрез поставяне на отметка в чек-бокс „Съгласен съм с Условията за ползване” при регистрацията му в SINATRA.BG (с потребителски профил или като гост), както и с осъществяване на достъп до каквато да е част от съдържанието на уеб-сайта SINATRA.BG.

„Макс Интернационал” ЕООД има право да променя по всяко време настоящите Общи условия, като промяната влиза в сила за ПОТРЕБИТЕЛИТЕ незабавно след уведомяването им чрез генериране на съобщение в техния потребителски профил в SINATRA.BG или чрез изпращане на съобщение по имейл.

Уеб-сайтът SINATRA.BG и съдържащите се в него графични /текстови данни и информация са интелектуална собственост на „Макс Интернационал” ЕООД, като никой няма право без негово изрично писмено съгласие да използва копира, разпространява, съхранява и използва каквато и да е част от SINATRA.BG и съдържащите се в него данни.

Настоящите Общи условия са приети от “Макс Интернационал ” ЕООД на 15.12.2021 г.

РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА

Условия за извършване на резервации и закупуване на билети за вход в пиано барове Синатра чрез резервационната система на SINATRA.BG

 1. SINATRA.BG е уеб-сайт управляван от „Макс Интернационал” ЕООД, чрез който Макс Интернационал предлага възможност за резервация и/или продажба на билет за вход на купувачи, регистрирани като потребители в SINATRA.BG (наричани за краткост ПОТРЕБИТЕЛИ/ТЕ).
 2. „Резервация” по смисъла на 1. е предварително запазване на маси, сепарета и всеки друг вид пространствено обособени места за седящи и/или правостоящи в ЗАВЕДЕНИЕ.
 3. Право да резервира и/или закупува билет за вход чрез SINATRA.BG има само ПОТРЕБИТЕЛ, който е навършил 18 години и не е поставен под пълно или ограничено запрещение.
 4. За да извърши резервация ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се регистрира със собствен потребителски профил в SINATRA.BG или като гост (само за целите на конкретната резервация, без създаване на потребителски профил), като и в двата случая ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да посочи своето име, фамилия, имейл адрес, мобилен телефон, потвърди възрастта си и изрази съгласието си с настоящите общи условия, условията на резервацията и политиките за поверителност.
 5. При извършване на резервация ПОТРЕБИТЕЛЯТ избира заведението в зависимост от локацията – София, Варна, Пловдив, Бургас, датата и часа на резервацията, броя на ползващите се от нея лица, зоната в заведението и всички други данни конкретизиращи резервацията, която ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да ползва.
 6. За извършване на резервация е необходимо ПОТРЕБИТЕЛЯТ да извърши плащане на цената за вход, като плащането се извършва посредством уеб-сайта от ПОТРЕБИТЕЛЯ с банкова карта. За да извърши плащане, ПОТРЕБИТЕЛЯТ ще бъде прехвърлен към виртуално ПОС устройство на системата за електронни разплащания, където трябва да попълни необходимите полета: тип и номер на банковата карта, датата, до която е валидна, името на собственика на картата, CVC2/CVV2 защитен код и да кликне върху бутона “Плати”.
 7. При възникнали проблеми относно услуга платена чрез уеб-сайта SINATRA.bg, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се свърже с екипа на SINATRA.BG на email: info@sinatra.bg или на телефон +359 886 101078.
 8. Направената резервация се пази до:

– 21.30 часа в дните, в които има организиран ранен концерт.

– 23:30 часа във всички останали дни.

При закъснение на ПОТРЕБИТЕЛЯ, „Макс Интернационал“ има право да откаже резервацията, независимо, че е вече заплатена.

 1. При пристигането си в пиано бар, ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да съобщи на посрещащия го персонал име на което е направена резервацията.
 2. При посещението си ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да бъде настанен на маса/ бар стол/ сепаре определена по преценка на ТЪРГОВЕЦА в избраната от ПОТРЕБИТЕЛЯ при извършване на резервацията зона на заведението. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ искат да бъде настанен на друга маса в същата или в друга зона на пиано бара, Макс Интернационал има право по своя преценка да откаже това, или да премести ПОТРЕБИТЕЛЯ.
 3. В танцувалната зона резервацията не гарантира седящи места. Броят на резервациите не отговаря на седящо място. В зоната със сепарета броят на лицата, ползващи се от резервацията, отговаря на броя седящи места.
 4. „Макс Интернационал“ ЕООД има право да не допусне в ЗАВЕДЕНИЕТО (или да изведе от него) ПОТРЕБИТЕЛЯ, както и всяко ползващо се от резервацията лице, което е във видимо нетрезво състояние или с поведението си смущава останалите посетители в ЗАВЕДЕНИЕТО.
 5. Резервацията се счита за извършена след натискане на бутона „резервирай”, с което ПОТРЕБИТЕЛЯТ потвърждава всички условия, при които е направена резервацията и след заплащане на дължимата сума. След успешно заплащане, SINATRA.BG изпраща на потребителя email за потвърждение на резервацията. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да пази и съхранява получения имейл и следва да го представи на персонала на ЗАВЕДЕНИЕТО, за да удостовери правото си да ползва направената резервация и услугите включени в нея.
 6. В случай, че поради независещи от ПОТРЕБИТЕЛЯ обстоятелства, направената от него резервация не може да бъде обслужена, „Макс Интернационал“ ще уведоми за това ПОТРЕБИТЕЛЯ по телефон непосредствено след извършването ù, с което резервацията ще се счита за отменена, а паричната сума, заплатена от ПОТРЕБИТЕЛЯ за резервацията ще му бъде възстановена във възможно най-кратък срок.
 7. Съгласно чл.57, т.12 от Закона за защита на потребителите, разпоредбите на чл. 50 – 56 за правото на отказ на потребителя от договора от разстояние в 14-дневния период за размисъл не се прилагат по отношение на предоставянето на услуги, свързани с развлекателни дейности с конкретна дата или срок за изпълнение. Във връзка с посоченото правно основание ПОТРЕБИТЕЛЯТ няма право на отказ от резервацията. Въпреки това, BG по своя преценка може да възстанови предварително заплатените суми за резервация, в случай, че уведомлението за отказ е получено не по-късно от 48 часа преди датата на резервация.
 8. Във връзка с противоепидемични мерки и изискванията за задължителен ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ за всички дейности на закрито, Пиано Барове SINATRA работят с пълен капацитет, като допуска посетители само ако те предоставят един от следните документи:
 • Сертификат за ваксинация.
 • Официален документ за преболедуване на COVID-19
 • PCR сертификат в рамките на 72 часа или сертификат за бърз антигенен тест издаден до 48 часа преди посещението в клуба.
 1. Предоставените от ПОТРЕБИТЕЛЯ лични данни се обработват от „Макс Интернационал” ЕООД в съответствие „Политиката за защита на личните данни”.

Надзорни органи:

Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
тел.: 02/91-53-518
Email: kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg;

Комисия за защита на потребителите:
Адрес: 1000 гр. София,
пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6
тел.: 02/9330565, факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: www.kzp.bg;

Онлайн резервации петък и събота между 21:00 - 00:00 часа не могат да бъдат осъществени. В този период резервация може да направите на посочения телефон: +359 88 610 1078